fredag den 6. januar 2012

Opbevaring af sytråd?

Er der nogle af jer kreative, der har fundet en genial måde at opbevare sytråds-ruller på? Samlingen vokser jo ubegrænset... sådan vil det jo være, men de ligger bare i ét kaos i (pt.) 3 grimme mad-opbevarings-plastik-kasser..
Nogle der har fundet en genial ide?

Faldt over dette i en Burda-bog på amazon.co.uk... Skal vist have vist manden dem...

4 kommentarer:

Ellen Kathrine sagde ...

Åh det ser flot ud, mine ligger i nogle firkantede glasskåle, ikke særligt genialt..

Pia (mum22boys) sagde ...

Hvis du får ham igang med sådan en, kan I da lige lave en DIY undervejs - mine ligger i nogle af de små kommoder der kan stå på bordet i krydsfiner fra IKEA...heller ikke optimalt :o(.

Susanne sagde ...

Kom lige tilfældigvis forbi din blog og tænkte, at jeg ville give min idé videre.
Jeg har taget en plade 12 mm tyk tror jeg. Pladens størrelse bestemmer du selv - jo større jo mere plads til tråd. Deri har jeg boret huller, som jeg har sat billige dyvler i. Dyvlerne kan lige akkurat 'skrues' ned i hullerne, men inden da har de fået en klat trælim. Dvs. at dyvlerne sikker vandret ud i luften, men jeg har aldrig haft problemer med, at de er faldet af.
Pladen er sat op med to øskner i toppen.

Rigtig god fornøjelse med at få kreeret et brugbart stativ, hvor du kan overskue alle rullerne :-)

Pernille sagde ...

Hej Susanne, tak for idéen... det er noget i den stil jeg er ude efter.. kunne bare ikke lige se hvordan jeg skulle lave alle dyvlerne ens, stikkende skråt ud i luften. Men hvis de ikke falder af vandrette pinde, er det da værd at forsøge! :-)