fredag den 6. januar 2012

Langeland billed-spam

Lidt billedspam fra et gråt Langeland mellem jul og nytår.
Det er mig ubegribeligt at man kan pakke - og huske - alt til en tur til Langeland og så glemme at tage en jakke/frakke med! Heldigvis er jeg gift med en mand, der pakker så han kan håndtere hedebølge, sommer, regn, sne, orkan og isvinter; og alt sammen i et nyt sæt tøj hver dag... Så han havde ekstra jakker med :-DSkrig og skrål..


GYS... godt man ikke er vandhund..

Glad igen
2 kommentarer:

Merete sagde ...

Det er muligt, at Langeland er trist og gråt men det tror jeg faktisk også, at resten af landet var mellem jul og nytår ;o)
Det ser ud til, at I har hygget jer.
Og jeg må sige, at Bernds grønne jakke klæder dig fantastisk godt (eller not..) ;o)

Ellen Kathrine sagde ...

Det er nemt nok at glemme det man selv skal bruge... du huskede garanteret ALT til Birk ? Vi skulle en gang til nordtyskland til børnefødselsdag. Der var bleer, flasker, gaver, ekstra tøj osv kun manglede mit eget pas... og der var noget eu noget så der var gode chancer for kontrol... da tudede jeg over at glemme mig selv :-) ... nå vi kom både ud og hjem, men da jeg så min exkæreste på p-pladsen ved grenze shoppen gik jeg en omvej... han advarede mig en gang om at ende m villa og vovse og børn.... sjovt som ændres blog indlæg sætter tankerne i gang...