søndag den 22. juli 2012

Hvem sagde skruk...?

Hvis man ikke allerede ER skruk, så er den sikre løsning da, at gå i gang med ét af feriens projekter; at sortere og 'alders-inddele' al Birks tøj, der er blevet for småt... Er nået til posen med størrelse 50/56... åhh, altså .... :-))

3 kommentarer:

Ellen Kathrine sagde ...

Åh Pernille- der er nu også sødt det tøj i de små størrelser.-) Hvor er alle dine indlæg henne- jeg synes der mangler en flok fra det med snobrødet til nu?

Pernille sagde ...

Kære Ellen Kathrine... Ja, det er så fint og så småt at man ikke helt forstår det. Og apropos har jeg lige været på Skejby for 7. gang nu i denne graviditet/ufrivillige abort... de bliver ved at skulle tage blodprøver, for min krop fatter ikke helt, at den ikke er gravid længere... Er snart træt af at køre derop - bliver jo mindet om det konstant..
Jeg ved ikke hvorfor snobrøds-indlægget fik sneget sig ind der igår. Jeg sad og redigerede lidt, for jeg kunne se at billederne jo er en forfærdelig kvalitet, når jeg laver indlægget fra iPhonen... Selv om billederne er i høj nok kvalitet på pc'en... Jeg kunne ikke få det ned i 'rigtig rækkefølge' igen, men alle de tidligere indlæg kommer efter snobrødet...
Kh Pernille

Ellen Kathrine sagde ...

ej hvor træls med blodprøverne- måske derfor du er ekstra skruk ;-) håber det snart falder på plads- for der er ikke ret meget ved at "spilde" sin tid på sygehuset.. jeg krydser fingre for jer!