mandag den 5. november 2012

Weekend ... og lidt bekymring

Har haft en rigtig tiltrængt og hyggelig fri-weekend i København hos min mor, med snak, god mad, rødvin, shopping og mere snak.

Vi var bla forbi Garniture, som jeg synes har sådan nogle fine, lidt anderledes stoffer og forbi City Sycenter, som har ophørsudsalg. Jeg købte dette, som jeg endnu ikke ved hvad der skal blive ud af;

På vej til frokost, kom vi forbi en tombola. Jeg kiggede på de blomster man kunne vinde og havde samme følelse som med cyklen "sådan en skal jeg lige vinde til mor" - købte et lod og vupti var den der... Jeg glæder mig til den dag jeg får samme følelse med en lottokupon på 135 mio... ;-)

Vel hjemme igen er der ENDELIG kommer liv i fyret igen med både varme i huset og varmt vand som behagelig følgevirkning...

Og den lille smule bekymring som der står i overskriften, kommer af at B siger, mens vi sidder og spiser "Jeg er lidt bekymret for Birks hørelse"... og dermed sætter ord på dét jeg har tænkt en del gange det sidste stykke tid.
Birk siger "Hvad?" 3-4 gange til næsten alt man siger før han reagerer på det... Så jeg tror ikke det bare er sådan en Hvad?!-Hvad?!-Hvad?!-periode...
Vi prøvede nogle gange hvor B talte til Birk mens han sad med ryggen til og jeg syntes ikke han reagerede særlig 'stabilt'...
Jeg skal lige have det vendt med børnehaven - hvordan de oplever det, men dér er støjniveauet jo også et andet end hjemme..

4 kommentarer:

Ellen Kathrine sagde ...

Jeg synes I skal bestille n tid hos ørelægen(nemmere sagt en gjort!!) men så får I det da tjekket og får en afklaring! Har han haft dræn i eller noget?

Pernille sagde ...

Ja, det skal jeg vist have gjort - var bare lidt bange for om jeg overreagerede... Omvendt har mistanken jo ligget der lidt tid..
Nej, 7-9-13 har der aldrig været øreproblemer.

lotte sagde ...

det ser ud til at du har haft en skøn tur sammen med din mor.

jeg ville tage et smut forbi ørelægen bare for at få be/afkræftet min mistanke, det at sige hvad kan heldigvis også "bare" være en dårlig vane (har den selv, bruger hvad til at få lidt tænketid inden jeg svarer)

Pernille sagde ...

Hej Lotte, ja jeg tror også det bliver dét det ender med, for børnehaven var enig 'nu du siger det'... Øv :-(