onsdag den 28. november 2012

Op ad bakke og ned ad bakke

Sådan er det herhjemme for tiden...

  • Sindssygt travlt på arbejdet og den ene dag tager bare den anden. Listen med opgaver vokser med tre, når en bliver lukket
  • Birk har den sidste uge forvandlet sig fra at være min søde, blide, glade søn til et monster, der slår, sparker mine ben blå, niver, råber, skriger og spytter. Har haft en samtale i børnehaven her til morgen og han er desværre under 'uheldig' indflydelse af en anden dreng, der ikke har verdens bedste adfærd. De er heldigvis opmærksomme på det og skærer hårdt igennem, men tanken om at flytte ham fra verdens bedste lille børnehave har været der et par gange. Omvendt er der jo sådan en (eller flere) dreng(e) alle steder... Vi er nødt til at prøve at præge Birk til at det ikke er 'ønsket adfærd' og at han skal holde sig fra 'sådan nogle'. Men hvor er det svært altid at være fornuftig og overskudsagtig når han får sådan et 'anfald' og hvor man hader sig selv bagefter når man har råbt af sin lille tre-årige-der-bare-synes-det-hele-er-svært.
  • Ønsket om at gøre Birk til storebror fylder rigtig meget. På grund af årsager, jeg skal undlade at dele med jer, er vi blevet indstillet til fertilitets-behandling og jeg har været gennem et hav af blodprøver og undersøgelser.

    Jeg håber så inderligt at det lykkes - det er jo også en kamp mod uret for mit vedkommende. Og med meget blandede følelser, for jeg ved at skulle jeg blive gravid vil det også blive 16-20 uger med frygt for endnu en abort. Og det bliver nok heller ikke en fornøjelig affære med min kroniske bækkenløsning. Men hvor ville det dog være dejligt med en mere... :-)
  • Muse-regnskabet herhjemme stiger. Til vores fordel... Heldigvis har naboer, børnehave, mfl også masser af mus... så det er nok bare muse-år når man bor i et gammelt hus i skoven.. De generer mig nu ikke så meget, så længe de holder sig fra skufferne


  • 'Ned ad bakke' er den passende betegnelse for min energi for tiden. Der er INTET... Sover uden problemer 10 timer om natten og går med en virus i halsen på 4.-5. uge nu... Der er SÅ mange ting jeg gerne ville lave i krea-afdelingen... Men har erkendt at det ikke bliver pt..
  • På den positive side er, at jeg for en gangs skyld glæder mig til julen.. Det hænger nok sammen med Birks alder og opfattelse af hvad der sker. Pakkekalenderen er klar og pakket ind og vi har været til første juletræsfest, hvor han præsterede at spurte non-stop om juletræet i 1½ time...


Nogle børn løber og løber og løber...

... mens andre kan gå sammen med deres forældre..
4 kommentarer:

Ellen Kathrine sagde ...

Kære Pernille, ja nogle gange er energien bare brugt og man ender som Ellen 3 år, især når man selv bare.vil kaste sig på sofaen og ungerne har mere krudt. Kan se at der skal brændes noget af ham Birk dagligt... det må være lige som med hunde:-) ikke så fedt med sådan en kammerat... mon ikke det går over især når børnehaven har fokus på det. Jeg hepper på jer med projekt bebs:-) bare du ikke bekymrer dig for meget. Knus til dig!

Josefine sagde ...

Sender positive tanker og Massa af østrogen mod dig, hvis altså det er det du skal bruge;-)
Det med monster kender vi godt, tror du ikke også at det ligger lidt i alderen, Carl kan også blive meget djævelsk, men heldigvis går det over igen. Jeg har en lille teori om at det også har noget at gøre med deres udvikling at gøre, det sker ihvertfald meget i lille Carls hovede for tiden. Og ja så er det nok ikke godt hvis man ikke har de bedste forbilleder, men der er sku gode og dårlige forbilleder alle steder.
Sjovt at i også har en dreng der kun løber og ikke er så god til det med at gå lige så stille.

Karina/Tungelunden sagde ...

Hvordan mon det går med museregnskabet? :) min mor har fanget mere end 20 mus i år, heldigvis oppe på det mørke loft.

Min dreng går også i børnehave og vi har lidt været på begge sider af 'problematikken' - han har haft en periode hvor han også gik fra, at være den søde blide til "sådan en" og han har selv fået uddelt nogle knubs af andre børn. INGEN af delene er særlig sjove hverken for forælder eller barn, men det har heldigvis været en fase og lige nu går det rigtig fint. Det er godt de er obs på det i jeres BH. Der sker så meget i en 3 årigs hoved og de kan ikke udtrykke sig som de gerne vil.. synes det er lidt synd både for det barn der bliver slået, men også for det barn der slår. Håber i snart er ude over det :)

Og held og lykke til med fertilitetsbehandlingen :)

Pernille sagde ...

Museregnskabet er nu oppe på 10 ... og vi er ikke færdige :-)

I har nok ret i, at det meget er 'alderen' ... Det svinger fra dag til dag om han lader sig påvirke af 'den anden' eller ej.