onsdag den 28. september 2011

Jeg nåede det ikke ..... aka ... TaDa#1... og ToDo#2

Helt rigtigt... jeg nåede det ikke... jeg vidste nok også godt at 6 par bukser (3 med foer) var lige optimistisk nok - trods klippede lommer, skråbånd m.m. - i dette meget tidsoptimistiske hjem... Jeg ved at et par bukser med foer tager mig omkring 2 timer - og 10-12 timer kan jeg ikke finde på en uge..

MEN... jeg nåede tre par - og det synes jeg er ok. Jeg er ikke en af de der krea-blogs-super-women der både kan være en fantastisk kone, kæreste, elskerinde, mor, legekammerat, arbejdsressource og meget andet og samtidig sprøjte bukser, kjoler, sættekasser og skamler ud af 'værkstedet'... Så ud over tre par bukser har jeg nået at gøre en del af vores beskedne 350m2 hus rent (ønsker mig en au-pair...), underholde og være noget for min søn, arbejde til 17.30 om aftenen, lave mad og gå tidligt i seng... Jeg har ikke været noget for min mand, for han har alligevel ikke været hjemme før jeg er gået i seng...  Alt dette skrevet med et smil :-)
Ud over de tre par har jeg fået syet lommerne - og syet dem fast - på de resterende tre par, samt syet foeret... Så de tre par må være næste uges to-do... derudover har jeg et spinkelt håb om at nå noget så egoistisk som at putte neglelak på mine fingre (bare på neglene...) ... det har jeg ikke nået - og ønsket mig - i meget meget lang tid...

Min ta-da...:
10 kommentarer:

June sagde ...

Hvor er flotte! :-)

Og 350 m2! Damn, de rige har mange glæder ;-) (Og meget at gøre rent)

Knus

Pernille sagde ...

De rige har mange glæder.... og rengøringshjælp... så sådan én ønsker jeg mig!! :-D
Og hurra for en super-billig lejebolig/tjenestebolig ... det er kun derfor det lader sig gøre... men vi klager ikke :-)
Hvordan gik det med flytning osv?
Knus P

Ellen Kathrine sagde ...

En rengøringshjælp er guld værd- håber du finder en som du bliver glad for og er stabil- de penge er det bedste jeg nogensinde har betalt. Jeg synes faktisk du har nået ganske meget - og det der med at være superman M/K ja det er meget forfriskende at der er nogen her i blogland der tør skrive om det de ikke når også.. Eller s synes jeg faktisk det nemt bliver en glansbillede der lige som ugebladene kun viser alt det man ikke kan leve op til. Men det er jo klart en balance og prioritering ifht hvad man har det bedst med i sit liv. God arbejdslyst med den næste to do :-)

Pernille sagde ...

Hej Ellen Kathrine
Ja - jeg drømmer faktisk om en au-pair... men det har vist lidt udsigter endnu...
Jeg må indrømme at jeg faktisk har meldt mig af som fast læser af nogle blogs, fordi det blev lidt for sukkersødt glansbillede til jeg kunne holde ud at læse det... Og så provokerer det mig lidt hvis man kan have fuldtidsarbejde, børn og samtidig sprøjte det ene kreative projekt ud efter det andet, for der MÅ da gå noget tid fra børnene...?? Eller sover de bare aldrig? ;-)

Westmose sagde ...

Flotte bukser og du nåede da 3 par det er da virkelig godt...ja jeg drømmer også om en hjælpende hånd bare indimellem - men økonomisk er det bare slet ikke en mulighed for os men det er nu også ok :-)

lotte sagde ...

3 par bukser er da meget, så har du også lidt til den næste to-do.

Helle sagde ...

Det du har nået er da rigtig flot :o)

Pernille sagde ...

Tak allesammen :-)

Merete sagde ...

Flot gået søs.. tre par bukser er da en god portion og han kan jo alligevel ikke have så mange par på af gangen, vel? ;o)
Er der ikke kommet en ny au-pair i hovedhuset, som du kan "låne" lidt ind imellem?

Pernille sagde ...

Tak :-) Næe, men der kan nu godt gå 3 par bukser til på en dag... så nogle gange går det stærk.
Jo der er en ny deroppe - men vi låner hende ikke. Ikke endnu, ihvertfald..