onsdag den 17. august 2011

Lidt for tøsede...

Men er alligevel ret tilfreds ... sådan rent 'teknisk' ... Er jo lidt grøn i at sy, men skulle lige forsøge mig med diverse detaljer. Jeg kunne godt se på faderen, at kantbåndet skulle nok have været blåt ... og stikningen også ... og så blev det til lidt for mange detaljer over det hele. Synes også selv de blev lidt for tøsede, men så er det jo heldigt at de også er for store... troede bestemt han kunne passe en 92 nu, men det bliver vist endnu en vinter i 86... på et tidspunkt må han da vokse :-D
4 kommentarer:

Ellen Kathrine sagde ...

Hej Pernille!
Jeg glæder mig rigtig meget til at se hvad du finder på at sy fremover- jeg ved ikke om jeg synes de bukser er tøsede- måske unisex ? Umiddelbart synes jeg at denim og biler er til drenge :-) Måske du nemt kunne skifter baglommerne- kan godt se hvad du mener med at der er for mange detaljer- men jeg synes altså de lyse stikninger er gode..

Pernille sagde ...

Hej Ellen Kathrine
Tak for din kommentar :-) Tilbragte to timer i Stof&Stil i går, så der er bestemt grundlag for meget mere snart (og et rødglødende dankort...)!
Ja, god ide med at fjerne baglommerne - og kanten i livet ville også være relativt nem at fjerne... Kan godt være det gør 'det orange' lidt mindre dominerende.
Faderen til drengen plejer at sige 'Wau, det ville jeg også gå i'... det gjorde han ikke denne gang ... og det er nu heller ikke altid det er noget jeg ville have lyst til at se :-D

Merete sagde ...

Jeg synes nu, at de ser ret fine ud. Jeg ville i hvert fald ikke synes, at de passede til en pige for der ville de være for drengede ;o)

Pernille sagde ...

Tja, men sjovt nok er 'lidt for drengede' bedre end 'lidt for tøsede' ... ;-))