onsdag den 10. august 2011

Home sweet home..

Så er vi endelig hjemme igen efter en uge i Tyskland ved mine svigerforældre.
Det var en blandet fornøjelse. Hyggeligt nok at besøge dem igen, men de er blevet meget gamle og ret skidt'e. Faktisk var det en rigtig trist oplevelse. Den største del af ferien gik med at prøve at hjælpe, gøre lidt rent, lave mad, vaske op osv. Der var ikke ret rent, ikke ret meget frisk luft og tonen var lidt for skarp. 
Vi prøvede at snakke om, at en beskyttet bolig nok ikke ville være så tosset ... men hvad skal man sige og gøre når de ikke vil... 'for man ved jo ikke om det bliver i et pænt kvarter' ... Nej, men det holder jo heller ikke hvis man dårligt får gjort rent, vasket tøj og handlet... og når alt dagligdags er en kamp.

Nå, men vi havde da også nogle hyggelige timer, hvor vi selv var i naturparker og i en grotte. Birk hyggede sig når vi var selv - ellers var han vist mest et forstyrrende element der selvfølgelig kedede sig bravt og hurtigt fandt ud af at man kunne lette bagen på de voksne ved at pille ved alt muligt skrammel krystalskåle, billeder på væggen, glasfigurer, potteplanter og andet der meget belejligt stod i en højde lavere end 1,20 meter.

Så vel hjemme igen efter 2*800 km kørt om natten virker tanken om dén Mallorca-14 dage-all inclusive ferietype, jeg altid har brækket mig over, lige pludselig rigtig tiltalende. Hvor en menneskestor brun bjørn leger med ens eget - og andre - børn, mens man sidder ved poolen med en gin-tonic cola og læser en bog...

Billed-spam følger snarest..

Ingen kommentarer: