onsdag den 13. februar 2013

Fastelavn

I år er nok sidste år, hvor det går, ikke at spørge Birk hvad han gerne vil være til fastelavn. Han kunne vælge mellem pindsvin og pindsvin. Næste år kan jeg nok vælge mellem Spiderman eller Spiderman...
Temaet i børnehaven blev meldt ud som 'Fest på slottet' - efter at jeg havde brugt 3 weekender på at sy dragten. Heldigvis forbarmede de sig og han fik lov at være 'prinsessens pindsvin'.Lørdag var vi til sølvbryllup, hvor de var så søde at have arrangeret tøndeslagning for børnene - Birk blev kattekonge og var meget stolt :-)


De sidste to år har han været drage, som Merete har syet til ham;

5 kommentarer:

Ellen Kathrine sagde ...

Hvor er det et fint pindsvin! Godt at det kan være pindsvin på slottet... du er bare i alt for god tid med det det hjemmesyede kostume ;-) Kh Ellen

Merete sagde ...

Nårh, hvor er han et fint pindsvin. Den er du da sluppet rigtig godt fra :-)

Pernille sagde ...

Tak begge to :-) Jeg kunne ihvertfald godt mærke at det er laaaang tid jeg har lavet noget som helst ved symaskinen... det var 'om igen' en del gange + en tur omkring sy-butikken i Skanderborg og få lidt hjælp :-)

Josefine sagde ...

Han er da det skønneste pindsvin. Rigtig flot lavet. Jeg et lidt træt af at Crl bare vil være Carl, men ok så ingen diæemmaer over købe kostumer.

Sabrina sagde ...

Super flot kostume! :-)

Jeg har lige fundet min vej til din blog og melder mig straks som fast læser

Du er velkommen til at kigge forbi min give away, måske det har interesse :-)

http://brineh.blogspot.dk/2013/03/fdselsdags-giveaway.html

Kh Sabrina