søndag den 9. september 2012

Sikken en uge

Der sker ikke så meget på bloggen for tiden, men det er nu ikke fordi jeg ikke har foretaget mig noget...
Søndag;
FED koncert med Lady Gaga i Parken. En af Sophias konfirmationsgaver. Vi havde et par timer, hvor vi var ung med de unge :-D og fik danset, sunget og drukket (for) mange fadøl. Vi overnattede hos min mor og med forsinkelser, 4 fyldte busser for næsen af os og natmad, blev klokken halv to-to inden vi var i seng.



Mandag;
Var ret søndags-agtig. Havde heldigvis fri det meste af dagen.
Jagten er startet, så det gik aftenen med.
Tirsdag, onsdag, torsdag;
Jagt morgen (som i 5:30) og aften (som i hjemme kl 22:00) for Bernds vedkommende og jagtgæster overnattende. Forældremøde og Birks første overnatning ude, 3års undersøgelse, svømning og selvfølgelig arbejde og alt det løse oveni. Jagtgæsten skød en flot hjort og det skulle jo fejres med et glas vin og det endte med snak til kl 1:30. Hundebid til Birk, lægebesøg og penicillin. Besøg af to 'tilfældige' hundefolk, hvor det viste sig at den ene var en klassekammerat til Bernd på skytteskolen for 25 år siden. Pudsigt.

Fredag, lørdag:
Jagt, jagt, jagt. Birk og jeg har været med ude på post og spotte efter dyr. Rigtig hyggeligt og han er formidabel til at være helt stille (er vist også det eneste tidspunkt..)
Det må simpelthen være så hyggeligt at ligge i skoven i sin flyverdragt og falde i søvn mens hjortene brøler. Tror det skaber gode minder.







Må være dejligt at falde i søvn mens man kigger op i træerne:



Nåede også at få Birks klædeskab færdigt (det blev ret gult..):



Vi har fået plukket svampe;






Og været på krebse-fangst;




Nu;
Birk er lagt i seng, Bernd er ude med jagtgæster og jeg er så træt, så træt... Næste uge ser lige sådan ud - bare uden Lady Gaga...

- Posted using BlogPress from my iPad

Ingen kommentarer: