fredag den 9. marts 2012

Gys og gru...

Jeg har lige fået taget pasbilleder til mit våbenpas... Gys og gru, siger jeg bare...
Det værste af det hele er, at jeg faktisk HAVDE taget lidt (ekstra) make-up på, at jeg faktisk syntes jeg havde fået rodet lidt op i (det flade) hår og jeg syntes også jeg smilede den smule man må - uden tænder...

Sådan så 'man' ud for 2½ år siden, da man var gravid-lækker og overskudsagtig (med bækkenløsning og sure opstød, der nogle gange krævede spurt...)

Og så greelt står det til efter 2½ år med nætter hvor soven-igennem (min) kan tælles på én hånd...

Der ER bestilt tid ved frisøren... noget må "#¤%& da gøres...!

Nu ser jeg bare frem til en fredag aften med 'traditionen'; pizza, et glas vin og x-factor ... Håber på en rolig weekend trods dem her:8 kommentarer:

Binemor sagde ...

Griner højt!
Søde pernille bliver vi nogensinde tilfredse????
FEDT indlæg :)
God weekend

TrineTusindTing sagde ...

:-) Ja, det går desværre den vej for os alle. Jeg synes nu også at det er deprimerende at se billeder fra før jeg blev gravid - så bare lidt bedre ud dengang!!!
Go fredag aften!!!

Pernille sagde ...

Tilfredse bliver vi nok aldrig, men vi ville jo heller ikke ønske at bytte med det vi (ikke) havde dengang :-) Men derfor kan man jo godt få gjort lidt ved garnet :-D
God weekend og god aften til jer,
Kh P

Pia (mum22boys) sagde ...

Sjovt indlæg du, Penille ;o)

Men du har ret jeg bytter ikke med før - selvom der indimellem hersker lidt for meget kaos herhjemme (som da du var forbi i mandags).

God bedring med Birk - håber I får lidt ro til at nye pizza, vin, tv...ja og weekenden alligevel ;o)

Pernille sagde ...

Tja nogle gange kan jeg også blive helt desperat for ROOO... NUUUU :-D
Men det er jo sjovt.. Om ikke andet lidt på afstand.
Blev en ok aften trods skoldkopperne. Birk render rundt lidt febervarm uden ble og har opdaget det han kalder sin Birkemand ;-)

Helle Jescika sagde ...

Hi hi... det er den vej for os alle ;O) Jeg er begyndt at tænke at det må være det "inden i" der tæller
god weekend

Pia (mum22boys) sagde ...

Det var da ikke det værste navn han har fundet på ;o).

Ellen Kathrine sagde ...

vil du med mig hjem og se min ....! I min første mødre gruppe havde et barn et jordbærmodermærke på de ædlere dele- det tog moderen med stor sindsro- og vi lo af at knægten kunne invitere pigerne hjem og se på jordbærene- tak for smilet- det skal jeg ihvertfald huske for at lette på rynker og andet der sætter sig fast efter jeg har fået børn.... ( der er nogle grimme linjer om munden som jeg ikke kan lide fordi de ikke er kommet af at smile!) iøvrigt så kom en kollega fra et andet kontor forbi her en dag- og spugte hvem det var min mand sad sammen med på fotoet af os to fra august 2006 på Rhodos- lige inden jeg vidste jeg var blevet gravid! skru lige uret lidt tilbage...)