mandag den 27. februar 2012

Blog-træf og kreativ snakke-weekend

Sikken en dejlig weekend. Søs kom over fredag aften og lørdag var vi i Stof og stil... Jeg manglede kun lidt jersey til applikationer, men der kom alligevel lidt rester til god pris med hjem også.

Søndag var vi til blog-træf i Silkeborg, arrangeret af Pia og Pernille. Superhyggeligt at mødes med mange andre kreative quinder.
Der var mange der hæklede ... jeg har det med hækling, som at 'det håber jeg, jeg en dag lærer' ... har købt 'Hækling for dumme' og pinde... men begge dele vælger tilsyneladende, at blive liggende i skabet...

Jeg fik pillet en masse papir af dino'en på Birks kommende tshirt og fik klippet en masse jersey til strygemærkerne, der skal på kommende cowboybukser. Havde selvfølgelig glemt halvdelen af jersey'et, men de blev færdige i går aftes.(og er det så ikke bare typisk, at man sender manden til bageren lørdag morgen og så kommer han hjem med denne... (ikke barnevognen)... det var dog ikke ham der kørte den ned:)

2 kommentarer:

Ellen Kathrine sagde ...

Gad godt have været der igår... har du syet efter et mønster på papir? Og fine applikations mærker. Åh Hva sagde Birk da han så grævlingen?

Pernille sagde ...

Ja, det var også rigtig hyggeligt - og meget inspirerende.
Dino'en er efter et Ottobre-mønster. En dreng på vist 10 år der har tegnet den.. men at den ikke er så 'perfekt' tegnet, gør den jo også lidt lettere at sy :o)
Birk sagde ikke så meget ... kun 'Sover' ... 'Ja, den sover' :-) Hundene var noget mere interesserede. Men Birk er jo også vant til at være med på jagt og især i slagtehuset bagefter, så han er vant til at se 'døde dyr'... ;-)