torsdag den 6. oktober 2011

Ta-Da-Daaaaa # 2

HURRAAA... det lykkedes mig at komme i mål med min To-Do # 2!!

Har fået malet 'et par' sættekasser... Det blev til 5 ... og så er der jo lidt grundlag for kommende to-do's. Den hvide er malet med pensel - RIGTIG mange gange... så den tog vel lige så lang tid, som de 4 andre:
Og har fået syet de tre par bukser færdigt. Jeg var vist ret ukoncentreret da jeg lavede dem De drillede en del... fik et par syet sammen forkert... fik syet oplæg i benene skævt... måtte pille op en del gange... Så næste uges to-do skal vist ikke have noget med syning at gøre.. Trænger vist til en pause fra symaskinen..
Et stort tak til Mette for at have sat gang i To-Do/Ta-Da legen ... så får jeg taget mig sammen til at få lavet lidt :-)

8 kommentarer:

Merete sagde ...

Ihh, hvor er det nogle fine bukser :)
Glæder mig til at se drenge-sættekasserne færdige!

Westmose sagde ...

Flotte bukser og så endda med foer - det må jeg også have prøvet.

Kender ALT til det med sættekasserne - hidsede mig op over det skulle tage så lang tid at male dem, så da manden foreslog vi købte en sprøjtepistol til kompressor var jeg klar :-) = han fik også nyt legetøj :-)

Pernille sagde ...

Ha ha - det var da en rigtig god idé ... tror jeg skal foreslå ham at han ønsker sig nyt legetøj... "Skaaaat, kan du ikke lige vise mig hvordan man maler dem? Er det så det samme når de skal være blå/sorte/hvide? Kan du ikke også lige vise mig det?" ;-))

lotte sagde ...

jeg tager hatten af for dig, 5 sættekasser og 3 par bukser det er dælme meget,og hvor er det typisk at syningen skal drille når man skal nå noget :)

Pernille sagde ...

Hvor er du sød, Lotte. Tak :-)))

Bebe sagde ...

Er helt paf over alt det du har nået - imponerende! Og hvor er dine bukser bare skønne!

Pernille sagde ...

Tusind tak, Bebe :-)

filibaba sagde ...

Fine ting, du har lavet og imponerende, at du kunne nå det hele på en uge.

(jeg har lige været en tur rundt i blogland, og mange har virkelig nået meget, så det kan da også være, at det bare er mig, der ikke er helt så hurtig. ;) )