søndag den 29. april 2012

Syg weekend...

.. Og desværre ikke "Sy weekend". Har skrantet siden påske og havde det RIGIG skidt, da jeg kom hjem fra arbejde fredag. Lørdag kæmpede jeg mig igennem bagning af 5 rugbrød, afbrudt af hvile på sofaen. Rugbrøddene er til godnat-pølsebord til Sophias konfirmation på lørdag. Idag har jeg tilbragt dagen i sengn, kun afbrudt af ophold på sofaen sammen med dynen (og iPad'en). Jeg har ellers fire par bukser til Birk liggnde, som kun mangler opslag i benene og elastik i taljen... Havde håbet på at få dem syet, men øv. Imorgen tegner til at blive endnu en dag som idag :-( Jeg har bare ikke tålmodighed til at ligge syg i min seng... Måske er det derfor jeg aldrig kommer ovenpå, trods bunker af vitaminer?!

fredag den 27. april 2012

Forkælelse

Kom (syg) hjem fra arbejde, efter at have forsøgt at hoste lungerne op hele dagen, til det her syn:



Efter en time på sofaen var det på magisk vis forvandlet til det her:





God weekend :-)

- Posted using BlogPress from my iPhone

Hvad ville I sige?

For et par uger siden blev vi nødt til at få aflivet vores dalmatiner Ida pga smerter og diskusprolaps. Hun blev ikke engang to år og vi nåede kun at have hende i et par måneder. Dyrlægen kom mens Birk sov. Jeg havde først tænkt at hun skulle se hende død, men ville ikke at han så hende blive begravet i haven. Birk sov så længe at det alligevel passede at dyrlægen var her, vi fik sagt pænt farvel og hun blev begravet ved siden af Birks sandkasse. Da Birk vågnede spurgte han ikke efter hende og heller ikke næste dag. Tænkte så at jeg hellere måtte prøve at forklare et eller andet. Så jeg fortalte at Ida var død, at hun ikke kommer igen og at hun er begravet ude i haven. Han forstår det selvfølgelig ikke rigtigt. Han har ikke spurgt meget efter hende, men er begyndt på det nu, hvor han spørger til hende flere gange dagligt. Jeg har prøvet at forklare at 'den muldvarp far kom med er død, det er Ida også' osv... Vil ikke sige hun sover, for det gør vi jo også - og kommer igen. Hvordan ville I forklare en to-et-halvt årig begrebet 'død'? Vil gerne at det ikke bliver noget mystisk og unaturligt. Han har set masser af døde dyr på jagter, men det vil jeg ikke sammenligne, hvis han nu tror vi har skudt hende... Lidt sjovt at reaktionen først kommer nu, for de var bedste legekammerater og hun gad piske utrætteligt rundt i huset sammen med ham..

tirsdag den 17. april 2012

Hætte-skjorte

Jeg fik lavet denne hætte-skjorte færdig til Birk i weekenden... Den har været lidt udfordrende - og krævet en del opsprætter... Den var et af de projekter, man engang imellem skulle lægge fra sig et par dage :-) Men jeg er tilfreds med resultatet - og det er Birk vist også.
(selv om jeg tog den lette løsning med tryk-knapper i stedet for at skulle lave knap-huller... dét har jeg stadig til gode...)





mandag den 16. april 2012

Grine eller græde?

Hvad havde I valgt, hvis det var jer, der var kommet ind i stuen, set jeres søn havde smidt bukserne og sad og spillede xylofon på iPad'en med sin t*ssemand...?! :-D

Det er kun sødt og sjovt når man er omkring 2,5 år ;-)


- Posted using BlogPress from my iPhone

torsdag den 12. april 2012

Mikkeline

Vi havde besøg af hende her til aften... Lidt i syv, lige ude foran døren - og så kunne man høre følgende samtale mellem Københavneren og Tyskeren;

K: Neeej en fin hale. BAM..?!
T: Hun har lige fået hvalpe... Det er derfor hun er så tynd.
K: Nåååårrrhhh, så skal vi da give hende noget mad!
T: Ja... Så er der flere at skyde til efteråret...

Resultatet blev, at efter vi var gået i seng:
K: Huskede du at lægge noget ud til ræven?
T: Nåe nej, det glemte jeg sq igen..
K: Neeeeejjjj, Skaaaaaat....

Hvorefter min søde mand gik ud og lagde et par andelår (der alligevel havde ligget for længe i fryseren) til Mikkeline... :-)












- Posted using BlogPress from my iPhone

Sverige

Vi havde en dejlig påske i Sverige. På vej fra Frederikshavn, var jeg nok den eneste på båden, der havde søsyge med havblik ;-) efter at være kommet i land, tog vi lige 20 km kørsel med vejarbejde og bump og sving og op og ned i fart. Det var hård kost :-D
Jeg tog en kæmpe forkølelse med derop - og hjem igen - det lagde en lille dæmper på jagt-aktiviteten og -lysten.. Var dog ude to gange. Pyt med jeg ikke skød noget, men havde godt nok håbet på at se en bæver. Det har jeg til gode til en anden gang :-) Men det er fantastisk at sidde kl 5 om morgenen ved en svensk elv, mens solen langsomt står op og fuglene vågner og begynder at kvidre (mens Københavnerens fantasi galoperer derudaf og hver gang der kommer et vindpust eller knas bagfra, er det mindst ulv eller bjørn...).
På vej mod færgen hjem blev det til et par Loppis-besøg... Jeg havde jo troet (håbet..) at vi mindst skulle have en trailer til alle loppe-fundene, men sådan gik det desværre ikke..
Lidt billedspam.. :-)




















Bæver-bo










Birkeskov










Frigg





Aften-jagt





Morgen-jagt #1





Morgen-jagt #2





Frigg og Ida















Fine små kage-forme
- Posted using BlogPress from my iPad

torsdag den 5. april 2012

På vej til Sverige

Så er vi på vej til Sverige. Vi skal tilbringe påsken sammen med en god ven i hans hus. Jeg skal på bæverjagt og Bernd skal - efter eget udsagn - lave mad, passe barn og hunde. Nu skal jeg bare lige have overstået denne €&@;-?!& sejltur. Jeg hader at sejle, det er tæt på vindstille og jer er, nok som den eneste ombord, søsyg. Men Birk har en fest.












- Posted using BlogPress from my iPhone

søndag den 1. april 2012

Trafik-bukser

Endelig blev trafik-bukserne færdige. De har været længe undervejs og kostet mange timer... Alle applikationerne er først strøget på og dernæst syet fast. Jeg håber Birk kan passe dem for har forsøgt mig lidt med størrelsen (nok lidt dumt når applikationerne har taget så lang tid :-D)































- Posted using BlogPress from my iPhone